معرفی وبلاگ
وَإِنَّمَا سُمِّيَتِ الشُّبْهَةُ شُبْهَةً لاَِنَّهَا تُشْبِهُ الْحَقَّ، فَأَمَّا أَوْلِيَاءُ اللهِ فَضِيَاؤُهُمْ فِيهَا الْيَقِينُ، وَدَلِيلُهُمْ سَمْتُ الْهُدَى ، وَأَمَّا أَعْدَاءُ اللهِ فَدُعَاؤُهُمْ الضَّلالُ، وَدَلِيلُهُمُ الْعَمْى... نهج الباغه خطبه 38 شُبهه را از اين جهت شُبهه ناميده اند كه شبيه و مانند حق است، پس روشني دوستان خدا در چيزهاي شُبهه ناك، ايمان و يقين است، و راهشان راه هدايت و رستگاري است و اما دشمنان خدا پس دعوت آنان به ضلالت و گمراهي است، و راهنماي آنان كوري آنان مي‎باشد.
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 501933
تعداد نوشته ها : 502
تعداد نظرات : 163
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

نادی منادی فی السماء : تهدمت و الله ارکان الهدی ، و انفصمت والله العروة الوثقی ، قد قًتل علی المرتضی

منادی در آسمان ندا سر داد : به خداوند سوگند ارکان هدایت در هم شکست و ریسمان محکم از هم گسیخته شد ، علی مرتضی کشته شد.

منادی عدالت و برابری و ناشر آرمان های والای محمد (ص) از دار دنیا رخت بر می بندد و به سوی رب رحیمش می شتابد و امت اسلام را در میان عده ای نا اهل  از بقایای طلقاء(آزاد شدگان روز فتح مکه)باقی میگذارد .

 فرزند برومندش زعامت و رهبری الهی را پس از پدر به عهده می گیرد لکن همان نا اهلان همان ها که تا روز فتح مکه با تمام قوا با رسول الله می جنگیدند اکنون داعیه رهبری اسلام را داشتند و معلوم نبود که امت را به کدامین نا کجا آبادی می کشانند.

همان ها که علی در طول مدت کوتاه خلافتش در جمل و نهروان و صفین آنها را در هم کوبید زیرا وجود آنها را خطری برای آینده اسلام میدانست  و اکنون امام حسن بعد از پدر با چنین شرلیط سختی روبروست و کهدایت و پرچمداری مسلمین را بر دوش میکشد.

و ......

باری شهادت وصی به حق رسول الله را به تمامی دوستداران حضرتش تسلیت و تعزیت عرض میکنیم.

اللهم ارزقنا اتباع العترة الطاهره

دسته ها : مطالب روزانه
سه شنبه 9 6 1389 12:9

 

السلام علیک یا امام المشارق و المغارب ، السلام علیک یا مولای و مقتدای یا علی بن ابی طالب(ع)

ایام حزن و اندوه استشهاد وصی حضرت رسول ، زوج بتول ، ابوالحسنین ، حضرت امیرالمونین علی سلام الله علیه بر همه مسلمانان و شیعیان و دوستداران آن امام همام خصوصا و همه آزاداندیشان سراسر عالم تسلیت باد.

خداوند را به عزت و جلالش قسم میدهم به حرمت این شب های مبارک ما را از رهروان راستین علی و آل علی قرار دهد و در دنیا و آخرت دست ما را از دامان این بزرگواران کوتاه نکند.

اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی ممات محمد و آل محمد و احشرنا مع محمد و آل محمد و اغفر لنا و تجاوز عنا بجاه محمد و آل محمد انک علی کل شئ قدیر.

غسل واحیا و شب زنده داری ، تلاوت قرآن ، نمازهای مخصوص این شب ها، زیارت حضرت سید الشهدا سلام الله علیه از بعید  و سایر اعمال این لیالی با فضیلت که در کتب دعا مفصل شرح داده شده فراموش نشود.

در آخر از همه عزیزان تقاضا دارم ما را از دعای خیرشان فراموش نفرمایند.

برادر ایمانی شما : عزیز سالمی

يکشنبه 7 6 1389 23:23

بسم الله و له الحمد و الصلوة و السلام علی محمد و آله و سلم و بعد...

پیشاپیش حلول ماه پرفضیلت رمضان ،ماه عفو و غفران را به همه ی مسلمانان در سرتاسر جهان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

چه فرخنده موسمی است رمضان  .......

ماه نزول قرآن...........

ماهی که لیلة القدر که برتر هزار ماه است در اوست........

شبی که تا سپیده دم گیتی در صلح و صفاست.....

شبی که فرشتگان و روح بر صاحب و مولای ما فرود می آیند و سرنوشت ما را تا سال دیگر رقم میزنند.....

 ماهی که حتی نفس های روزه داران به سان تسبیح و تهلیل اند ......

 

(به قول دوستان کرمانی خدا سر کیسه رو شل کرده)

 ........زمینیان مهیای ضیافتی بس عظیم هستند ، میزبان کیست؟

- خداوندگار بخشاینده و مهربان ، همو که نیکی را ده برابر فزونی دهد و همه ی بدی های بندگانش را به دیده عفو چشم پوشی کند

همو که پیوسته انسان را به سوی خویش میخواند و انسان دائم الغفلت از او روی می گرداند و توجهی به الطاف بی کرانش ندارد.

ان الانسان لکفور

براستی انسان بسی ناسپاس است.

نمک خوردن و نمکدان شکستن ، البته همه اینطوری نیستن ها !!!!

ولی در کل ذات انسان خرابه (باز هم به قول کرمونی ها: فلزش خرابه)

مهمان کیست ؟

بندگان مشتاق که در کوی یارشان سرگشته و حیرانند

طوبی للصائمین ...خوشا به حال روزه داران

چه خوب است در این ماه که آسمان ها ابواب رحمت خود را به روی زمینان میگشایند و عرشیان برای اهل ارض  پیوسته طلب آمرزش میکنند اندکی به خود آییم و به اندرون خود بنگریم و رابطه مان را با معبود مان یا با بیانی دیگر معشوقمان را محکم و محکم تر نماییم نهال عداوت ها و تعصبات بی جا را برکنیم و درخت دوستی بنشانیم و خلاصه در یک کلام ره انسانیت در پیش گیریم و وارد وادی عبودیت شویم.

محبت به همدیگر رافراموش نکنیم و.....

حرف بسیار است لکن ...

به قول مرحوم آیت الله فی الانام شیخ محمدتقی بهجت :

گفتم که الف، گفت دگر ،گفتم هیچ

در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

چه نیکو سخنی گفته این پیر عارف زاهد، خدایش بیامرزد.

امید است فرصت را غنیمت شمرده در این ایام و لیالی پرفضیلت نهایت استفاده را ببریم که ابواب رحمت سماء مفتوح است و رب رحمان و رحیمی که الطافش به گستره گیتی است و بلکه بیشتر و خوان بی دریغ آلائش پیوسته گسترده.

تقبل الله منا و منکم صیام الشهر و قیامه

اللهم لک صنما و علی رزقک افطرنا فتقبل منا انک انت السمیع العلیم

ما که توفیق روزه داری رو نداریم لذا خواهش دارم سر سفره ی افطار،هنگامه اذان یا وقت سحر ما را از دعای خیرتان فراموش نفرمایید.

دسته ها : مطالب روزانه
دوشنبه 18 5 1389 23:54

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صلی علی فاطمة و ابیها و بعلها و بنیها و السر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

صلی الله علیک ایتها الصدیقة الشهیده ، یا ام الائمه یا فاطمة الزهرا

ایام حزن و اندوه استشهاد دخت محمد مصطفی ، حضرت صدیقه کبری ، فاطمه زهرا (سلام الله علیها) زا به همه مسلمانان جهان ، بالاخص شیعیان و ارادتمندان حضرتش تسلسیت و تعزیت عرض میکنیم.

اللهم اجعلنا من اتباع العترة الطاهره 

دسته ها : مطالب روزانه
پنج شنبه 9 2 1389 19:25

 

حسنی مبارک رئیس جمهور مصر، در حالی که برای درمان در آلمان به سر می برد، شیخ تازه ای برای دانشگاه الازهر، مهمترین نهاد آموزشی و پژوهشی مذهبی در جهان اسلام منصوب کرد.

چهل و ششمین شیخ این دانشگاه هزارساله، شیخ احمد طیب است که از حدود هفت سال پیش مدیریت دانشگاه الازهر را به عهده داشته است.

به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از بی بی سی ، دانشگاه الازهر در زمان فرمانروایی خلفای فاطمی بر مصر در قرن چهارم هجری (دهم میلادی) تأسیس شد و از همان زمان به عنوان نهاد رسمی آموزشهای اسلامی تعیین شد، با اینکه خلفای فاطمی، شیعه اسماعیلی بودند اما دانشگاه الازهر از همان آغاز، نهادی سنی مذهب بود.

از سیصد سال پیش و در زمان حکومت خلفای عثمانی بر مصر، مقام شیخ الازهر از ریاست الازهر جدا شد، رئیس دانشگاه الازهر، مدیریت دانشگاه را به عهده دارد و شیخ الازهر علاوه بر نظارت بر مدیریت دانشگاه، ریاست شورای علمای دانشگاه را به عهده دارد و از جایگاهی مذهبی به عنوان بلندپایه ترین مقام روحانی مصر برخوردار است، حوزه نفوذ این مقام مذهبی، معمولاً از مرزهای مصر هم فراتر می رود و در سراسر کشورهای مسلمان سنی مذهب دارای اعتبار و اهمیت است.
شیخ الازهر را در گذشته، شورای علمای دانشگاه تعیین می کرد اما از زمان ریاست جمهوری جمال عبدالناصر، تعیین شیخ به رئیس جمهوری سپرده شده است.
شیخ پیشین الازهر، شیخ محمد سید طنطاوی، نه روز پیش در عربستان سعودی بر اثر حمله قلبی درگذشت و در قبرستان بقیع در مدینه دفن شد.
پس از مرگ او، تلاشهایی در مجلس مصر و همچنین برخی محافل مذهبی آغاز شد تا دوباره انتخاب شیخ الازهر به شورای علما سپرده شود و شماری از نمایندگان عضو اخوان المسلمین در مجلس، از نخست وزیر خواستند که تعیین شیخ جدید الازهر بین یک تا دو ماه به تأخیر بیفتد تا اینکه طرح انتخابی شدن شیخ الازهر در مجلس به رأی گذاشته شود.
اما حسنی مبارک با تعیین شیخ جدید، این تلاش را ناکام گذاشت.
شیخ احمد طیب که در سن ۶۶ سالگی به جای شیخ طنطاوی نشسته، اهل استان قنا در جنوب مصر، دانش آموخته فلسفه و اصول عقاید در دانشگاه الازهر و فلسفه اسلامی در سوربن (پاریس) است، او در دانشگاه الازهر فلسفه تدریس می کرد و نویسنده و مترجم آثاری در زمینه فلسفه اسلامی است.
شیخ احمد طیب در سال ۲۰۰۲ به مقام مفتی رسید و تا سال بعد که به ریاست دانشگاه الازهر رسید عهده دار این مقام بود.
او عضو دفتر سیاسی حزب دموکراتیک ملی، حزب حاکم مصر است، روابط نزدیکی با رهبران حزب دارد و به مخالفت با جریان بنیادگرای اخوان المسلمین مشهور است، دانشگاه الازهر در دوران مدیریت او شاهد سیاستهای جدی برای مقابله با دانشجویان هوادار اخوان المسلمین و تشکلهای بنیادگرا بود.
شیخ احمد طیب به شخصیتی مذهبی و دانشگاهی شهرت دارد که از جدلهای سیاسی دوری می گزیند اما از لحاظ مذهبی، همچون شیخ طنطاوی، شیخ پیشین الازهر، اظهارنظرها و فتواهای جنجال برانگیزی از او صادر شده است.
مخالفت با روبنده و صدور دستور ممنوعیت این پوشش در دانشگاه الازهر و مؤسسات تابعه آن، آخرین اقدام جنجال برانگیز شیخ فقید الازهر بود، شیخ احمد طیب نیز در این زمینه با شیخ پیشین هم نظر است.
اما جنجال برانگیزترین فتوای شیخ احمد طیب این است که اشتغال مسلمانان به فروش مشروبات الکلی به غیرمسلمانان در کشورهای غیرمسلمان را جایز اعلام کرده، او همچنین پیشنمازی زنان برای مردان را مجاز می داند و اعتقاد دارد که در هنگام ضرورت، رشوه دادن حلال است.
شیخ احمد طیب علاوه بر جایگاه دانشگاهی و مذهبی، از شیوخ صوفیه نیز به شمار می رود و پیشوایی پیروان طریقت خلوتی احمدی در جنوب مصر را نیز از پدرش، شیخ محمد به ارث برده که بنیانگذار این طریقت در شهر اسوان در جنوب مصر بود.
خانواده شیخ احمد طیب، خود را از سادات و نسل امام حسن می دانند.
طریقت خلوتیه ریشه ایرانی دارد، بنیانگذار آن، شیخ سراج الدین عمر اهجی در قرن هشتم هجری (چهاردهم میلادی) در تبریز بود، این طریقت در آذربایجان و قفقاز رشد کرد اما با قدرت گرفتن صفویان در این سرزمینها، مرکزیت خلوتیه به آسیای صغیر انتقال یافت و پس از آن با گسترش امپراتوری عثمانی، طریقت خلوتیه هم در سرزمینهای این امپراتوری و از جمله مصر اهمیت و جایگاه برجسته ای یافت .
دسته ها : مطالب روزانه
سه شنبه 3 1 1389 1:16

بنام خداوند زیبایی ها 

 "یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال"

نمی خواهم مثل همه از خدا بخوام که توی زندگی هیچ غمی نباشد، چرا که شادیها در کنار غم هاست که معنا پیدا میکند  و زیبا میشود. تنها از خدا میخواهم قدرتِ درکِ حضورش را توی لحظه های زندگی به همه ی مخلوقاتش عطا کند، که آن وقت است  که هیچ مشکلی توان شکستن ما را ندارد.

دستان پرنوازش بهار ، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد، و زمین و درخت رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه ما می کنند. در سال نو، با دیدِ نو به زندگی و فرصتی دوباره برای بهتر زیستن،  سبزی ، شادی ، کامیابی، بهره وری، اثربخشی فعالیتها و بهروزیتان را از درگاه ایزد منان آرزومندم.

عیدتان مبارک

نوشته شده توسط عزیز سالمی
دسته ها : مطالب روزانه
دوشنبه 2 1 1389 16:5
اهانت یکی از نمایندگان پارلمان کویت به آیت الله سیستانی
به گزارش پخش به نقل از ابنا: تعدادی از نمایندگان افراطی پارلمان کویت، ضمن اهانت دوباره به آیت‏الله سیستانی، تصویب ممنوعیت ورود العریفی به کویت را محکوم کردند.
«ولید الطبطبایی» نماینده افراطی منتسب به وهابیون تندروی پارلمان کویت، یکی از این نمایندگان است که تصویب قانون ممنوعیت ورود محمد العریفی به این کشور از سوی دولت را محکوم کرد!
وی که در ضدیت با تشیع و ایرانی‏ها شهره است، خود نیز به دلیل همکاری با تروریست‏های وابسته به القاعده، از سوی چند کشور عربی و غیرعربی ممنوع الورود اعلام شده است و حال به خاطر العریفی امام‏جمعه هتاک ریاض به دولت اعتراض کرده است.
چند روز پیش وزارت کشور کویت به رسانه‏ها اعلام کرده بود که العریفی را به دلیل اهانت به مرجع شیعیان و نیز ایجاد اختلافات عمیق میان مذاهب اسلامی، به کویت ممنوع الورود کرده است.
الطبطبایی در بخش دیگری از اظهارات سخیف خود گفته بود: "جای تأسف است که دولت کویت یکی از بزرگان علم و دین(!) را تنها به خاطر گفتن حقایق در مورد علمای شیعه ممنوع الورود کرده است؛ آن‏هم فردی چون علی سیستانی که همواره در پی مطرح کردن خود و به حاشیه راندن اهل سنت عراق از صحنه مدیریت این کشور است!".
الطبطبایی ضمن تأیید گفته‏های العریفی، افزود: "این عالم بزرگوار(محمد العریفی) درباره فرقه ضاله الحوثی سخن بدرستی رانده است. ما همه بر این باوریم که باید این فرقه شیعی را از صحنه معادلات منطقه حذف کنیم!".



دسته ها : مطالب روزانه
چهارشنبه 30 10 1388 22:14
گزارش پخش به نقل از شیعه آنلاین، پایگاه خبری الراصد وابسته به شیعیان عربستان سعودی در خبری نوشت: "محمد العریفی" از چهره های سرشناس وهابیت در عربستان سعودی طی خطبه نماز جمعه این هفته خود در شهر ریاض پایتخت عربستان، با اهانت شدید به حضرت آیت الله سیستانی، ایشان را فاجر و زندیق توصیف کرد. در همین راستا شیخ "حسن صفار" از چهره های سرشناس شیعیان عربستان طی اظهاراتی خواستار عذرخواهی فوری و رسمی مقامات عربستانی به خاطر اهانت چهره سرشناس وهابیت به مرجع عالیقدر جهان تشیع، حضرت آیت الله سید علی سیستانی شد. شیخ "حسن صفار" که به مناسبت دهه دوم ماه محرم الحرام در حال سخنرانی در یکی از حسینیه‌های شهر شیعه نشین قطیف در شرق عربستان سعودی بود، در ادامه گفت: مقامات رسمی عربستان باید پاسخگوی این اهانت باشند و مسئولیت آن را بر عهده بگیرند زیرا این اهانت به فرد نبوده بلکه اهانت به تمام پیروان مکتب اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و بلکه اهانت به تمام مسلمانان بوده است. شیخ "حسن صفار" در ادامه افزود: جایگاه و شأن حضرت آیت الله سیستانی بالاتر از آن است که چنین اهانت‌هایی بر آن تأثیر بگذارد و بدون شک این گونه اهانت‌ها لایق اهانت کننده آن است و به هیچ کسی به جز اهانت کننده ضرری وارد نمی کند. این چهره سرشناس شیعیان عربستان همچنین گفت: این گونه اهانت‌ها در راستای دروغ‌‌ها و اتهاماتی است که همواره علیه پیروان مکتب تشیع و چهره های آن زده می‌شود. من مطمئنم که "العریفی" برای اینکه مجبور نشود به خاطر اهانتش عذرخواهی کند، طی چند روز آینده پیروان و رهبران ادیان دیگر از جمله مسیحیت و یهود را نیز مورد اهانت قرار خواهد داد.
 
دسته ها : مطالب روزانه
چهارشنبه 30 10 1388 22:1

بزرگترین مبلغ مسیحیت در کانادا مسلمان شد 
 
به گزارش شیعه آنلاین، دکتر "میلر" بزرگترین مبلغ دین مسیحیت در کانادا بود. وی به تازگی مسلمان شده است. او در مورد خود می‌گوید: عاشق ریاضی هستم برای همین منطق را نیز دوست دارم. چون منطق را دوست دارم به مسائلی چون علت و معلوم اهمیت زیادی می دهم.

وی در ادامه می افزاید: در یکی از روزها قرآن را برداشتم و شروع کردم به خواندن آن. اول فکر می کردم که موضوعات آن فقط در مورد بیابان است چون تصور می کردم با توجه به اینکه بر اعراب بیابان نشین نازل شده، پس باید درباره صحرا سخن بگوید. اما بعد فهمیدم چنین نیست. هدفم به پیدا کردن اشتباه در این کتاب تغییر کرد. پیش بینی می‌کردم که با توجه به اینکه بیش از 14 قرن از نزول آن گذشته است، بتوانم به راحتی اشتباهات زیادی در آن پیدا کنم و آن را به رخ مسلمانان بکشم.

دکتر "میلر" می‌افزاید: همچنین فکر می‌کردم مطالبی در مورد زندگی اعراب بادیه نشین در این کتاب نوشته شده باشد اما در نهایت پس از ساعت‌ها مطالعه قرآن کریم، نه تنها اشتباهی در آن پیدا نکردم، بلکه چیزهای بسیار زیادی نیز در آن یافتم. آیه ای که مرا خیلی به فکر فرو برد آیه 82 سوره نساء بود: "أفلا یتدبرون القرآن ولو کان من عند غیر الله لوجدوا فیه اختلافا کثیرا" ترجمه: آیا به قرآن فکر نمی کنند، اگر از خداوند نبود در آن اشتباهات زیادی می یافتند.

این مسیحی مسلمان شده همچنین می گوید: نکته قابل تعجبی که بسیار مرا حیرت زده کرده این بود که یک سوره کامل به نام حضرت "مریم" در قرآن وجود دارد و در آن ایشان مورد تمجید و احترام قرار گرفته است به طوریکه این گونه تعریفی از ایشان حتی در کتب انجیل هم نیامده بود. در 25 نقطه مختلف در قرآن کریم نیز نام حضرت مسیح آمده در حالیکه نام حضرت محمد(ص) که پیامبر دین اسلام بوده تنها پنج بار در قرآن آمده است. این مسأله خیلی تعجب مرا برانگیخت و بر من و مسلمان شدنم تأثیر بسیار زیاد گذاشت




دسته ها : مطالب روزانه
سه شنبه 15 10 1388 21:50
زندگی نامه حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ علی صافی گلپایگانی(رضوان الله تعالی علیه)  

ایشان در سال 1332 هجری قمری در گلپایگان پا به عرصه وجود گذارد.کودکی و جوانی اش صرف دانش اندوزی شد . تا سن هجده سالگی نزد پدر و دایی بزرگوارشان مرحوم حجت الاسلام والمسلمین آخوند ملا ابوالقاسم قطب (ره) به تحصیل پرداختند و سپس به قم هجرت نمودند. دروس سطح را در محضر آیت الله آقا میرزا محمد همدانی تکمیل نمودند.درس خارج را نزد عالمان بلند آوازه عصر ، از جمله آیت الله حجت و آیت الله العظمی بروجردی به پایان بردند.هوش و ذکاوت ونیروی استدلال وی در جلسه درس و مباحثۀ حضرت آیت الله العظمی بروجردی موجب شهرت او گردید . آیت الله العظمی بروجردی چنان شیفته این شاگرد درس خوان و هوشیار گردید که در برخی مجالس از وی یاد می کرد و این امر سبب شهرت ایشان در جمع طلاب علوم دینی شد و در رده برجسته ترینشان شناخته گردید ایت الله العظمی آقای حاج آقا علی صافی ، آثار ارزشمندی به نظم و نثر عربی و فارسی دارند که برخی به چاپ رسیده ، شماری از آنها زیر چاپ و قسمتی به صورت دست نویس است. آثار چاپ شده ایشان عبارتند از :

1.شرح استدلالی بر العروة الوثقی اثر آیت الله آقا سید محمد کاظم یزدی طباطبایی از مراجع معروف بنام (ذخیرة العقبی فی شرح العروة الوثقی ) در 30 جلد 

 2.منتخب الحکام  

3.مناسک حج 

 4.در انتظار وصال (مجموعه 59 قصیده و غزل و مخمس به مناسبت ولادت امام زمان (عج))

5.رساله عملیه توضیح المسائل فارسی

6.تقریرات اصول مرحوم آیت الله العظمی حجت به نام (المحجة فی تقریرات الحجة) در دوجلد 

7.راز دل (دیوان اشعار در بیش از هزار صفحه)

8.الدلالة الى من له الولایة

9.المحجة فى تقریرات الحجة (2جلد)

10.تاریخ تحول فقه شیعه

11.منتخب الاحکام

12.اصول الفقه

13. تقریرات درس مرحوم آیت الله العظمى بروجردى(صلاة ،وصیت و...) 

14. تقریرات درس مرحوم آیت الله العظمى حجت (تیمم ، بیع و...).


 آیت الله العظمی حاج شیخ علی صافی (رحمة الله علیه) علاوه بر کارهای تحقیقاتی و مطالعاتی و توجه عمیق به اهمیت تالیف و درس وبحث در زمینه های گوناگون ،‌هیچ زمانی از حضور موثر در اجتماع و تدبیر مدن غافل نماند و به تعبیری درس و بحث های اصولی و کلامی و فقهی او را به گونه ای سرگرم نساخت تا جامعه و مردم را رها کند و فقط به بحث های روان حوزوی بپردازد . راستی مگر نه این است که علم و اجتهاد را باید در متن جامعه به کار گرفت تا هم علم و آگاهی پرورده وپخته شود و مجتهد و پژوهشگر دینی نیاز ها را احساس کند و پاسخ هر یک را با تلاش مجدد در یابد ، هم اینکه وظیفه عالم بودن را در عمل و خدمت به مردم و جامعه ایفاد نماید؟ لذا این مجتهد تلاشگر و در صحنه علم و عمل ، با خطابه های بلیغ و صراحت لهجه که با همه وجودش آمیخته است ، و شجاعت وپایمردی و استقامت در خور،‌ در مسیر آزادی و اشاعه عدالت و انضباط اجتماعی و احیاء حق و سرکوب نمودن باطل و مبارزه با رژ‍یم مستبد شاهی و ایادی استثمار و استکبار پرداخت و در این راه متحمل سختی ها ، فشار ها و تبعید ها و ... شد . از جمله کارهای آن مرجع بزرگ و شخصیت علمی ، نقش فوق العاده موثر در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران و پیوند و وحدت در میان مراجع عظام دانست . و این وحدت و یگانگی را وسیله نجات و فلاح دانسته ، به مذاکرات زیاد در این مورد پرداخت .در تحقیقات فقهی ، ادبی و تاریخی صاحب نظر و با مشاهیر زبان و ادبیات فارسی و عربی و سخنوران این رشته از گذشته تا اکنون الفتی به تمام دارند.از جنبه های روحانی و خصوصیات اخلاقی وی احساسات شور انگیز و جوش و خروشی است که در مجالست و مراودت با وی می توان یافت . از طبعی روان وذوقی سلیم برخوردارند.

رحمه الله و جزاه الله عن الاسلام و اهله خیر الجزاء

و سلام علیه یوم ولد و یوم  یموت و یوم یبعث حیا
 
نوشته شده توسط عزیز سالمی 
دسته ها : مطالب روزانه
سه شنبه 15 10 1388 21:34
بسم الله و له الحمد

اسعد الله ایامکم ، عید سعید غدیر خم ، عید کمال دین و اتمام نعمت و برگزیده شدن علی علیه السلام از جانب باری تعالی به امامت و وصایت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله را به تمام رهروان ولایت و شیعیان سرتاسر جهان تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
نوشته شده توسط عزیز سالمی



دسته ها : مطالب روزانه
يکشنبه 15 9 1388 14:35
X