معرفی وبلاگ
وَإِنَّمَا سُمِّيَتِ الشُّبْهَةُ شُبْهَةً لاَِنَّهَا تُشْبِهُ الْحَقَّ، فَأَمَّا أَوْلِيَاءُ اللهِ فَضِيَاؤُهُمْ فِيهَا الْيَقِينُ، وَدَلِيلُهُمْ سَمْتُ الْهُدَى ، وَأَمَّا أَعْدَاءُ اللهِ فَدُعَاؤُهُمْ الضَّلالُ، وَدَلِيلُهُمُ الْعَمْى... نهج الباغه خطبه 38 شُبهه را از اين جهت شُبهه ناميده اند كه شبيه و مانند حق است، پس روشني دوستان خدا در چيزهاي شُبهه ناك، ايمان و يقين است، و راهشان راه هدايت و رستگاري است و اما دشمنان خدا پس دعوت آنان به ضلالت و گمراهي است، و راهنماي آنان كوري آنان مي‎باشد.
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 501573
تعداد نوشته ها : 502
تعداد نظرات : 163
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

بسم الله و له الحمد و الصلوة و السلام علی محمد و آله و سلم و بعد...

پیشاپیش حلول ماه پرفضیلت رمضان ،ماه عفو و غفران را به همه ی مسلمانان در سرتاسر جهان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

چه فرخنده موسمی است رمضان  .......

ماه نزول قرآن...........

ماهی که لیلة القدر که برتر هزار ماه است در اوست........

شبی که تا سپیده دم گیتی در صلح و صفاست.....

شبی که فرشتگان و روح بر صاحب و مولای ما فرود می آیند و سرنوشت ما را تا سال دیگر رقم میزنند.....

 ماهی که حتی نفس های روزه داران به سان تسبیح و تهلیل اند ......

 

(به قول دوستان کرمانی خدا سر کیسه رو شل کرده)

 ........زمینیان مهیای ضیافتی بس عظیم هستند ، میزبان کیست؟

- خداوندگار بخشاینده و مهربان ، همو که نیکی را ده برابر فزونی دهد و همه ی بدی های بندگانش را به دیده عفو چشم پوشی کند

همو که پیوسته انسان را به سوی خویش میخواند و انسان دائم الغفلت از او روی می گرداند و توجهی به الطاف بی کرانش ندارد.

ان الانسان لکفور

براستی انسان بسی ناسپاس است.

نمک خوردن و نمکدان شکستن ، البته همه اینطوری نیستن ها !!!!

ولی در کل ذات انسان خرابه (باز هم به قول کرمونی ها: فلزش خرابه)

مهمان کیست ؟

بندگان مشتاق که در کوی یارشان سرگشته و حیرانند

طوبی للصائمین ...خوشا به حال روزه داران

چه خوب است در این ماه که آسمان ها ابواب رحمت خود را به روی زمینان میگشایند و عرشیان برای اهل ارض  پیوسته طلب آمرزش میکنند اندکی به خود آییم و به اندرون خود بنگریم و رابطه مان را با معبود مان یا با بیانی دیگر معشوقمان را محکم و محکم تر نماییم نهال عداوت ها و تعصبات بی جا را برکنیم و درخت دوستی بنشانیم و خلاصه در یک کلام ره انسانیت در پیش گیریم و وارد وادی عبودیت شویم.

محبت به همدیگر رافراموش نکنیم و.....

حرف بسیار است لکن ...

به قول مرحوم آیت الله فی الانام شیخ محمدتقی بهجت :

گفتم که الف، گفت دگر ،گفتم هیچ

در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

چه نیکو سخنی گفته این پیر عارف زاهد، خدایش بیامرزد.

امید است فرصت را غنیمت شمرده در این ایام و لیالی پرفضیلت نهایت استفاده را ببریم که ابواب رحمت سماء مفتوح است و رب رحمان و رحیمی که الطافش به گستره گیتی است و بلکه بیشتر و خوان بی دریغ آلائش پیوسته گسترده.

تقبل الله منا و منکم صیام الشهر و قیامه

اللهم لک صنما و علی رزقک افطرنا فتقبل منا انک انت السمیع العلیم

ما که توفیق روزه داری رو نداریم لذا خواهش دارم سر سفره ی افطار،هنگامه اذان یا وقت سحر ما را از دعای خیرتان فراموش نفرمایید.

دسته ها : مطالب روزانه
دوشنبه 18 5 1389 23:54

در بیان مضرات مشروبات الکلی

اثر الکل در عمر:

یکى از دانشمندان مشهور غرب اظهار مى دارد، که هرگاه از جوانان 21 ساله تا 23 ساله معتاد به مشروبات الکلى 51 نفر بمیرند در مقابل، از جوانهاى غیر معتاد 10 نفر هم تلف نمى شوند.

دانشمند مشهور دیگرى ثابت کرده که جوانهاى 20 ساله که انتظار مى رود پنجاه سال عمر کنند در اثر نوشیدن الکل بیشتر از 35 سال عمر نمى کنند.

بر اثر تجربیاتى که کمپانیهاى (بیمه عمر) کرده اند، ثابت شده است، که عمر معتادان به الکل نسبت بدیگران، 25 الى 30 درصد کمتر است.

آمار دیگرى نشان مى دهد که حد متوسط عمر معتادان به الکل در حدود 35 الى 50 سال است، در صورتى که حد متوسط عمر با رعایت نکات بهداشتى از 60 سال به بالاست.

اثر الکل در نسل

کسى که در حین انعقاد نطفه مست است 35 درصد عوارض الکلیسم حاد را به فرزند خود منتقل مى کند و اگر زن و مرد هر دو مست باشند، صددرصد عوارض حاد در بچه ظاهر مى شود براى اینکه به اثر الکل در فرزندان بهتر توجه شود آمارى را در اینجا مى آوریم:

کودکانى که زودتر از وقت طبیعى بدنیا آمده اند از پدران و مادران الکلى 45 درصد، و از مادران الکلى 31 درصد، و از پدران الکلى 17 درصد، بوده اند. کودکانى که هنگام تولد توانائى زندگى را ندارند، از پدران الکلى 6 درصد، و از مادران الکلى 45 درصد، کودکانیکه کوتاه قد بوده اند از پدران و مادران الکلى 75 درصد و از مادران الکلى 45 درصد بوده است، کودکانیکه فاقد نیروى کافى عقلانى و روحى بوده اند از مادران 75 درصد و از پدران الکلى 75 درصد بوده است.

اثر الکل در اخلاق

در شخص الکلى عاطفه خانوادگى و محبت نسبت بزن و فرزند ضعیف مى شود بطوریکه مکرر دیده شده که پدرانى فرزندان خود را با دست خود کشته اند.

زیانهاى اجتماعى الکل

طبق آمارى که «انستیتوى» پزشکى قانونى شهر «نیون» در 1961 تهیه نموده است جرائم اجتماعى الکلیستها از این قرار است:

مرتکبین قتل هاى عمومى 50 درصد. ضرب و جرحها در اثر نوشیدن الکل 8/77 درصد سرقتهاى مربوط بالکلیستها 5/88 درصد. جرائم جنسى مربوط بالکلیها 8/88 درصد، مى باشد. این آمار نشان مى دهد که اکثریت قاطع جنایات و جرائم بزرگ در حال مستى روى مى دهد.

زیانهاى اقتصادى مشروبات الکلى

یکى از روانپزشکهاى معروف مى گوید: متأسفانه حکومتها حساب منافع و عایدات مالیاتى شراب را مى کنند، ولى حساب بودجه هاى هنگفت دیگرى را که صرف ترمیم مفاسد شراب مى شود، نکرده اند، اگر دولتها حساب هاى ازدیاد بیماریهاى روحى را در اجتماع و خسارتهاى جامعه منحط، و اتلاف وقتهاى گرانبها، و تصادفات رانندگى در اثر مستى، و فساد نسلهاى پاک، و تنبلى و بى قیدى و بى کارى، و عقب ماندن فرهنگ و زحمات و گرفتاریهاى پلیس، و پرورشگاهها جهت سرپرستى اولاد الکلیها و بیمارستانها، و تشکیلات دادگسترى براى جنایات آنها و زندانها براى مجرمین از الکلیها، و دیگر خسارتهاى ناشى از مى گسارى را یکجا بکنند خواهند دانست درآمدى که بعنوان عوارض و مالیات شراب عاید مى گردد، در برابر خسارت نامبرده هیچ است، بعلاوه نتایج اسف انگیز صرف مشروبات الکلى را تنها با دلار و پول نمى توان سنجید، زیرا مرگ عزیزان، و بهم خوردن خانواده ها، و آرزوهاى بر باد رفته و فقدان مغزهاى متفکر انسانى، به هیچ وجه قابل مقایسه با پول نمى باشد.

خلاصه ضررهاى الکل آنقدر زیاد است که به گفته یکى از دانشمندان اگر دولت ها ضمانت کنند درب نیمى از میخانه ها را ببندند مى توان ضمانت کرد که از نیمى از بیمارستانها و تیمارستانها بى نیاز شویم. اگر در تجارت مشروبات الکلى سودى براى بشر باشد و یا فرضاً چند لحظه بى خبرى و فراموش کردن غمها براى او سودى محسوب شود، زیان آن به درجات، بیشتر، وسیعتر و طولانى تر است بطورى که این دو باهم قابل مقایسه نیستند.(1)

در اینجا نکات دیگرى را یادآور مى شویم، این نکات مجموعه اى است از آمارهاى مختلف که هر کدام به تنهائى به اندازه یک بحث مشروح براى بیان عمق و عظمت این زیانها گویا است:

1 ـ به موجب آمارى که در انگلستان درباره جنون الکلى انتشار یافت، و این جنون با جنونهاى دیگر در آن مقایسه شده بود، چنین بدست آمده که در برابر 2249 دیوانه الکلى فقط 53 دیوانه به علل دیگر وجود داشته است!(2)

2 ـ به موجب آمار دیگرى که از تیمارستانهاى آمریکا بدست آمده 85 درصد از بیماران روانى آنها را بیماران الکلى تشکیل مى دهد!(3)

3 ـ یکى از دانشمندان انگلیسى به نام «بنتام» مى نویسد: مشروبات الکلى در کشورهاى شمالى انسان را کودن و ابله، و در کشورهاى جنوبى دیوانه مى کند، سپس مى افزاید: آئین اسلام تمام انواع نوشابه هاى الکلى را تحریم کرده است و این یکى از امتیازات اسلام مى باشد(4).

4 ـ اگر از کسانى که در حال مستى دست به انتحار یا جنایت زده و خانه هائى را ویران ساخته و خانمانهائى را برباد داده اند آمارى تهیه شود، رقم سرسام آورى را تشکیل مى دهد(5).

5 ـ در فرانسه، هر روز 440 نفر جان خود را فداى الکل مى کنند!(6)

6 ـ طبق آمار دیگرى تلفات بیماریهاى روانى آمریکا در یکسال دو برابر تلفات آن کشور در جنگ جهانى دوم بوده است و به عقیده دانشمندان در بیماریهاى روانى آمریکا مشروبات «الکلى» و «سیگار» نقش اساسى داشته اند!(7)

7 ـ به موجب آمارى که توسط یکى از دانشمندان به نام «هوگر» به مناسبت بیستمین سالگرد مجله علوم ابراز شد 60 درصد قتلهاى عمدى 75 درصد، ضرب وجرح، 30 درصد جرائم ضد اخلاقى (از جمله زنا با محارم!) 20 درصد جرائم سرقت مربوط به الکل و مشروبات الکلى بوده است و به موجب آمارى از همین دانشمند 40 درصد از اطفال مجرم داراى سابقه اثر الکلیت هستند(8)

8 ـ از نظر اقتصادى تنها در انگلستان زیانهاى ناشى از طریق غیبت کارگران از کار به خاطر الکلیسم به 50 میلیون دلار در سال (تقریباً 1750 میلیون تومان) برآورد شده است، که این مبلغ بتنهائى مى تواند هزینه ایجاد هزاران کودکستان و دبستان و دبیرستان را تأمین کند(9).

9 ـ به موجب آمارى که درباره زیانهاى مشروبات الکلى در فرانسه انتشار یافته: الکل 137 میلیارد فرانک در سال بر بودجه فرانسه غیر از خسارات شخصى به شرح زیر تحمیل مى کند:

60 میلیارد فرانک خرج دادگسترى و زندانها.

40 میلیارد فرانک خرج تعاون عمومى و خیریه.

10 میلیارد فرانک مخارج بیمارستانها براى الکلیها.

70 میلیارد فرانک هزینه امنیت اجتماعى!

و به این ترتیب روشن مى شود که تعداد بیماران روانى و بیمارستانها و قتلها و نزاعهاى خونین و سرقتها و تجاوزها و تصادفها با تعداد میخانه ها تناسب مستقیم دارد(10).(11)

پی نوشتها:

1 ـ تفسیر نمونه 2/74

2 ـ کتاب سمپوز یوم الکل صفحه 65.

3 ـ کتاب سمپوز یوم الکل صفحه 65.

4 ـ تفسیر طنطاوى جلد اول صفحه 165.

5 ـ دائرة المعارف فرید و جدى ج 3 ص 790.

6 ـ بلاهاى اجتماعى قرن ما صفحه 205.

7 ـ مجموعه انتشارات نسل جوان.

8 ـ سمپوز یوم الکل صفحه 66.

9 ـ مجموعه انتشارات نسل جوان سال دوم صفحه 330.

10 ـ نشریه مرکز مطالعه پیشرفتهاى ایران (درباره الکل و قمار).

11 ـ تفسیر نمونه 5/74

دسته ها : پرسش و پاسخ
دوشنبه 18 5 1389 23:14

بیچاره بنی آدم !

عبدالله گفت : (روزى ) پیامبر خدا(ص ) مربعى ترسیم کرد و در میان آن ، خطى کشید که تا بیرون آن مربع آمد، و در کنار آن خط، خطهاى کوچک دیگرى کشید. و گفت : آیا مى دانید که این ، چیست ؟ گفتیم : پروردگار و پیامبرش بهتر دانند. گفت خط میانه ، آدمى ست و خطهاى پیرامون مربع ، مرگ اند، که او را در میان گرفته اند و این خطهاى کوچک ، ناخوشى هایى هستند که پیرامون اویند، و او را آسیب مى رسانند. و اگر این یکى از خطا کند، آن دیگرى به او گزند مى رساند. و آن خط بیرون از مربع ، آرزوى آدمى ست .

برگرفته از کشکول شیخ بهایی

نوشته شده توسط عزیز سالمی

شنبه 9 5 1389 21:58

زاهدى گفت : آخرت را سرمایه خویش ساز! پس ، آن چه از دنیا به تو بهره شود، سود توست .

شنبه 9 5 1389 21:57

یکى از اصحاب حال ، روزى به یارانش مى گفت : اگر به ورود به بهشت و گزاردن دو رکعت نماز مخیر مى شدم ، گزاردن دو رکعت نماز را بر مى گزیدم او را گفتند: چگونه ؟ گفت : زیرا که در بهشت به حظ خود مشغول خواهم شد و در گزاردن دو رکعت نماز، به حق پرورگار خویش .

شنبه 9 5 1389 21:56
X